Rent a car Šabac / Rent a car Aerodrom / Isporuka na adresu

rent a car beogradrent a car beograd 0665260346
Rent a car Beograd Ponuda automobila FAQS Kontakt Blog Eng

rent a car Beograd
  

  

Rent a car Šabac / Iznajmite auto bez depozita po najnižim cenama u Šapcu

 
Nema skrivenih troškova

Rent a car bez depozita

Neograničena kilometraža

Full kasko osiguranja

Dostava vozila na adresu

GPS navigacija

Sedište za dete

 

Rent a car Šabac

Rent it agencija - Rent a car Šabac nudi najbolje uslove i najpovoljnije cene. Nalazimo se u Šapcu i naša vozila se mogu preuzeti na više lokacija. Sva naša vozila su potpuno ispravna i poseduju pomoć na putu, ne morate razmišljati o tome da li ćete ostati u kvaru, uvek imamo alternativno rešenje. Na raspolaganju takodje imamo i dosta prateće opreme kao što je sedište za dete, gps, pp aparat, punjač za telefon i sl. .

Isporuka na adresu - Rent a car Šabac

Naša agencija rent a car Šabac Vam nudi da preuzmete i vratite vozilo gde god vama odgovara, na Vama je samo da nas pozovete da se dogovorimo. Ukoliko želite vozilo da iznajmite na duži vremenski period, recimo više meseci Rent it rent a car Šabac vam nudi posebne cene i pogodnosti, pozovite nas, napravićemo uspešnu saradnju.

Rent a car Aerodrom

Rent a car Aerodrom - Agencija Rent it iznajmljuje automobile na aerodromu, potrebno je samo rezervisati automobil putem našeg sajta ili preko telefona. Usluga izdavanja na aerodromu se ne naplaćuje, i automobili se mogu preuzimati i vraćati na aerodromu u bilo koje vreme non-stop 24/7.

 

Automobili na popustu - Rent a car Šabac

Peugeot 207 21€/dan

peugeot 207
rezerviši

Opel Corsa 20€/dan

opel corsa
rezerviši

Fiat Grande punto 17€/dan

fiat grande punto
rezerviši

ŠTA SVE TREBA DA BI SE IZNAJMIO AUTO - rent a car Šabac

Uslovi i najčešća pitanja

Dokumenta - rent a car Šabac

Dokumenta koja su potrebna da bi se iznajmio auto su lična karta ili pasoš i vozačka dozvola. Dokumenta moraju biti važeća i moraju se pokazati pri iznajmljivanju auta. Strani državljani i naši takodje ako imaju strana dokumenta mogu iznajmiti vozilo sa stranim dokumentima

Depozit da ili ne? - rent a car Šabac

Mi ćemo Vam naći bez depozita

Najbolje je pozvati našu agenciju zato što postoje razne druge agencije koje mi zastupamo i uslovi za depozit su različiti, većina agencija uzima od 100€, 200€ čak i 500€m. Kako je u Srbiji slabo zastupljeno da agencija zaledi sredstva na kartici, depozit se u 90% slučajeva ostavlja u kešu. Svaka agencija izdaje priznanicu za depozit.

Da li je obavezno posedovati platnu karticu da bi se iznajmio auto??? - rent a car Šabac

U evropskim zemljama posedovanje platne kartice je uslov za rentiranje auta, u Srbiji to nije slučaj, može se iznajmiti auto bez platne kartice.

 

Da li se plaćaju dodatni kilometri? - rent a car Šabac

Mi ćemo Vam naći neograničenu kilometražu. Većina agencija praktikuje da je po cenovniku kilometraža besplatna tj. neograničeni broj kilometra se može preći. Postoje agencije koje imaju limit, uglavnom je to 100km ili 200km dnevno, preko se plaća oko 10-15 rsd po kilometru.

Da li gorivo ulazi u cenu rentiranja? - rent a car Šabac

Gorivo ne ulazi u cenu najma i ono pada na teret zakupca. Uglavnom se iznajmljuje sa punim rezervoarom, u svakom slučaju uzima se zatečeno stanje isto tako se i vraća.

Uslovi plaćanja - rent a car Šabac

Ukoliko vozilo iznajmljujete kao fizicko lice, troskove najma i sve eventualne dodatne troškove možete platiti gotovinski ili kreditnom karticom. Pravna lica najam plaćaju preko tekućeg racuna.

 

Saobracajne kazne - rent a car Šabac

Kazne za prekršaje počinjene tokom perioda najma su isključivo odgovornost zakupca.

Sudar i šteta Odgovornost zakupca ako nema policijski zapisnik nesreće je 100%, ako poseduje policijski zapisnik a nije kriv, učešće zakupca u šteti je 0%, a ako poseduje zapisnik a kriv je učestvuje u šteti onoliko koliko je navedeno u ugovoru o najmu, to zavisi od agencije. Pri preuziumanju vozila obavezno pročitajte ugovor koji potpisujete, najmodavac mora nevesti član vezan za načinjenu štetu. Svaka šteta na gumama, ispod vozila, kljucevima od vozila i alarmu NIJE POKRIVENA CDW osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac placa 100% od cene.

Kradja - rent a car Šabac

U slucaju kradje vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako kradju prijavi lokalnoj policijskoj stanici i ako poseduje zvanicni policijski izveštaj, saobracajnu dozvolu i original kljuceve, platice zavisno od ugovora koji je potpisan sa agencijom pri preuzimanju vozila. Zakupac je dužan da uvek zakljuca vozilo i aktivira alarm (ako je ugradjen) kada je vozilo parkirano, a saobracajnu dozvolu da ne drži u vozilu.

Nije dozvoljeno - rent a car Šabac

Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila trecem licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamene delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se tretira kao šteta koja ce biti naplacena zakupcu. U slucaju da zakupac vrati vozilo u ekstremno prljavom stanju, troškovi pranja ce se naplatiti zakupcu. Isto važi i za unutrašnjost vozila. Nije dozvoljeno obavljati kriminalne radnje.

  
  
  
opel renault volkswagen
 
Kontakt

telefoni: 066 526 0 346, 066 512 4 000

viber & Whats up 00381 66 526 0 346, 00 381 66 512 4 000

office@rentit.rs

Newsletter
Lokacije

Rent a car Beograd

Rent a car Sabac

Rent a car Novi Sad

Rent a car Subotica

Rent a car Aerodrom

Navigacija

Home

Ponuda automobila

FAQS

Kontakt

Blog

Reklamacije

© 2015 Agencija Rent — made with passion by MV studio | Rent a car | Rent a car Beograd